Optrædende ved Ballerup Musikfest 2019

Siden er for tiden under revidering for 2021

62TWO
”62TWO” (Six-Twentytwo) er et band der består af Sangerinde Brianne 21 år, Saxofonist og Pianist Kian 19 år, Guitarist og Bassist Mikkel 21 år, bassist Jacob 17 år, og Trommeren Kevin Lauritz 19 år. år, Saxofonist og Pianist Kian 19 år, Guitarist og Bassist Mikkel 21 år, bassist Jacob 17 år, og Trommeslager Kevin Lauritz 19 år. I slutningen af 2.g dannede de bandet ”Sunny Side Up” hvor de spiller covernumre. I 2017 gik bandet i gang med at lave egen musik og bygge et nyt og separeret koncept op under navnet “62TWO”, som de glæder sig til at vise endnu mere frem. 62TWO har en meget bred musiksmag og elsker at lade sig inspirere af musikgenre som Soul, Blues, R’N’B, Jazz og Pop.

Anton
Anton er 16 år og går på Borupgaard Gymnasiums musiklinje i 1.g. Han har hele sit liv boet i Ballerup, og har spillet musik og sunget siden han var 5 år gammel og har fra 3-8 klasse gået på Sankt Annæ Gymnasium hvor han har sunget i Københavns Drengekor som solist i 4-6 klasse. I 9. klasse tog Anton på Vestbirk Musik- & Sports efterskole hvor han i løbet af året, var med i mange spændende og omfattende musikprojekter f.eks. et rockshow med Carpark North covers hvor han spillede guitar og sang. Anton har også sunget ”Jump” af van Halen ved indledningen til Efterskolernes gymnastikopvisning i Forum Horsens 2018 foran ca. 5000 mennesker.

Baldur
Kommunens ældste orkester, 72 år gammelt.
Repertoire spænder lige fra marcher over sving til klassisk
og underholdningsmusik. Kort sagt alt, bare det er godt.
Orkesteret bliver dirigeret af Robert Bang

Ballerup Brass Ensemble
Messing kvintet m klassisk og populært repertoire

 

 

Ballerup Folkedansere
Ballerup Folkedanserforening er en levende og alsidig forening, der
har til huse på den gamle atmosfærefyldte Ryttergård i Pederstrup.
Der foregår utroligt mange ting i foreningen, men vores hovedformål er selvfølgelig at udbrede kendskabet til folkedans – på en fornøjelig måde.

Ballerup Harmoni Orkester
Ballerup Harmoniorkester består af cirka 25 amatørmusikere.
Musikken er glad, spændende og svingende, der spænder fra musicals, jazz, pop og marcher.
Dirigent Tim Lund Jørgensen.

Ballerup Linedance
Ballerup Linedance er klubben der lægger vægt på samvær - glæde - motion
Til Ballerup Musikfest vil vi, ligesom tidligere år, vise danse fra de forskellige hold samt Workshops, så alle får mulighed for at deltage.

Ballerup Sogns børne og ungdomskor
Koret er tilknyttet Ballerup Sogn og medvirker ved børnegudstjenester og andre festlige begivenheder i kirken

 

Ballerup sogns kirkekor

 

Ballerup Wildhorse Linedancers
Ballerup Wildhorse Linedancers er klubben med vrinsk og godt humør. Ballerup Wildhorse Linedancers er en klub i stadig udvikling, hvor vi sætter danseglæde og kammeratskabet i højsæde, for det skal være sjovt at gå til Linedance. Linedance er for alle – uanset alder, og vi har hold på de fleste niveauer.

Bech Ballet Akademi
Vi har i 13 år samlet en gruppe unge dansere, som i løbet af en uge indøver en ny koreograferet ballet forestilling af 30 min. Varighed, som vi viser ved forskellige lejligheder i løbet at sommeren. Vi viser altid en famillieforestillinge, som unge som ældre altid er begejstret for at se.

Berg
På Askov Efterskole ved Vejen, sad den dengang 17-årige, som nu går under kunstnernavnet Berg (Alberte Kragh) fra Ballerup og skrev sange. Hjertet var knust efter et halvt års stormende teenage-forelskelse, derfor griber Berg sin guitar og bliver ved med at spille og spille. Den ene hjertegribende sang efter den anden vælter ud. Berg har,siden at hun var 13 år gammel, delt sine sange på Facebook og Youtube og fået en god fast fanskare. Genren er indie og teksterne er på dansk med en historiefortælling, som er inderligt aktuel og relevant. Berg har vundet Ballerup kommunes Talentpris.

Big Blue Band
BIG BLUE BAND er garanteret flot og swingende dansemusik spillet af 18 velklædte og velspillende musikere med sangerinde og sanger, som alle sætter en ære i at holde dansegulvet fyldt.
Orkestrets klang og spillestil giver mindelser om de store danse-  og swing-bands i U.S.A. og senere i Danmark.

Big Dipper Band
Big Dipper Band blev etableret tilbage i 1984, og har således eksisteret i 35 år.Orkestret er et amatørorkester, hvis rutinerede musikere typisk er aktive i adskillige andre sammenhænge, fra andre big bands til harmoniorkestre til mindre jazzgrupper til klassiske ensembler. Orkestrets repertoire spænder fra velkendte big band klassikere af arrangører som Neal Hefti, Quincy Jones, Sammy Nestico, Thad Jones og Oliver Nelson til mere lokale indslag af fx Niels Jørgen Steen, Peter Jensen og - ikke mindst - Ole Kock Hansen.

Blue Covers
Blue Covers består af unge mennesker i alderen 30-50, som er vilde med at synge. De seneste år har vi også arbejdet med et repertoire, vi kalder pink Covers. Det er musikken fra slut-70'erne og 80'erne, og meget gerne den elektroniske del af den, som den lyder hos fx Human League, Depeche Mode, Soft Cell, ABC.

Ballerup MusikSkoleOrkester (BmSO)
Ballerup MusikSkoleOrkester er et moderne harmoniorkester. Orkestrets repertoire spænder vidt fra klassiske værker af Mozart, Lumbye og Gade over film- og musicalmusik som Pirates Of The Caribbean, Starwars, Løvernes Konge, Evita og The Phantom Of The Opera til jazzstandarder som In The Mood og What A Wonderful World og endelig de største hits fra ABBA, Stevie Wonder, Quincy Jones, Michael Jackson, Alphabeat og Lady Gaga.

Boalth & Torp
Duoen Boalth&Torp leverer lækker lounge-stemning med jazzede klassikere, bossanova og stille ballader

Byrlund
Hendes navn er Camilla Byrlund, men når hun optræder, blot Byrlund. Hun er arbejdsom, hårdtarbejdende og har store krav til sig selv. Indtil videre har hun skrevet meget stille og rørende sange, hvilket også er en genre der klæder hendes stemme godt.

Cloudy Avenue
Et ny generation af rock er født! Med hjælp fra tre sønner vil en legendarisk musikgenre atter blive genfødt! Tilført en moderne pust overfører Cloudy Avenue deres egne unikke detaljer til den klassiske Hardrock!

Copenhagen Caledonia Pipe Band
Copenhagen Caledonia Pipe Band er Danmarks ældste - og hyggeligste Pipe Band og kan i 2018 fejre 50 års jubilæum.

CPH Flamenco Academy
CPH Flamenco Academy tilbyder flamenco dans for alle: Børn som voksne.

Crossroads
Passion og begejstring for Eric Claptons musikalske univers har givet inspiration og spillelyst til de 3 sjællandske gutter, som i over 10 år flittigt har suget næring fra den næsten uudtømmelige kilde af musik fra EC’s 50 årige lange karriere. Crossroads arbejder for at levere stemningsfulde og festlige koncerter

 

Dancing Team
Danseskolen DancingTeam har flere dansestilarter på programmet, for alle alderstrin og niveauer. Hos DancingTeam bliver du medlem af en stor dansefamilie med plads til alle – hvor omsorg, respekt og sammenhold er en vigtig del af danseskolen.

 

De Tunge Drenge
Rock n roll, blues og spektakel. De tunge drenge spiller alle de de numre du troede du havde glemt.
Musikken er svedig og fantastisk til fadøl og dansesko.

Dee & the Bangeloes
Gruppen består af 5 velkendt unge musiker fra Ballerup, 3 af dem har en fortid  som  en del af Boy banden The Angelos som vandt Klubstars(Ballerups egen talent konkurrence) De 2 andre har været en del af  Ungdomsskolens forskellig musik forstillinger. Foran stå" Dee"  som har været en del af Ballerups musikliv siden 1996 og som sangskriver handler sangene tit om at føle sig fremmed i sin egen hjemby og andre samfunds kritiske emner. Ved siden af "Dee" stå "Barberen" fra Måløv med Mundharmonika og Ukelele.

Det Grafiske Kor
Et mandskor, startet som Typografernes Sangforening i 1846.

Det Ku´Vær`Vær`
Et lille jazzorkester, som har spillet sammen i en del år,  repertoiret består af glade jazz-standards, ballader og swingmusik. Den instrumentale sammensætning er sang, klarinet, barytonsax, guitar, piano, trommesæt og elbas.

Egen Stemning
Spiller glad nordisk spillemandsmusik

Enic
ENIC er et ambitiøst rock band med et tidligere udgivet fuldt album og en EP, der viser et meget højt niveau, og som indeholder flere potentielle hits. Genren er Rock, med kompositioner bestående af fængende omkvæd og karakteristiske outros, som sammen med de store melodier tjener som ENICs varemærke.

 

Folk Danes
Folk Danes er et hold af ambitiøse og erfarne unge mennesker, som gerne vil optræde med dansk folkedans og -musik.

Glarmesterens Svende
Viser om håndværkere, gårdsangere og sømænd er på programmet, når kvartetten ”Glarmesteren og hans svende” spiller glad, festlig og folkelig musik – lige til at lytte til, synge med på eller danse til.

Gospel Unusual
Gospelkor på ca. 25 pers. Synger utraditionelt gospel. Spreder god energi og skaber en fest sammen med publikum

 

Haggerdash
En populær folk-gruppe fra Skotland med en lang række sange og melodier – samt et smittende humør – på repertoiret.

Jons Kapel
Jons Kapel spiller jazz og swing musik.

 

KlapperSangerne
Rytmisk kor med et meget alsidigt repertoire, fortrinsvis pop, jazz, blues, rockballader

Kle & Aneesh
De hedder Silas og Simon og har været interesseret og optaget af både at lytte til og spille musik siden de var små. De begyndte for alvor da de var omkring de 14-15 år med at lave musik. De ser Mere Monitor som den perfekte mulighed for, at udvikle sig endnu mere . De laver primært hip hop og rap.

Lady Marmalade Band
Bandet er et velkendt gammelt Ballerup band som spiller dansevenlig og iørefaldende pop-, rock-, funk- og soul numre, som mange kender.

Ling
Ling går på Borupgaard gymnasium, hvor hun har musik.

 

M.A.S.K
M.A.S.K er et Modern Hard Rock band som består af 4 medlemmer: Marck på Trommer, Alexander på Guitar, Simon på Bas og Katrine (IK) som forsangerinde. Bandet har eksisteret i lige godt et år, og blev dannet da Mere Monitor Sæson 2 startede. Allerede et halvt år efter de blev dannet, var de i studiet for at indspille deres debut EP, som netop er udkommet. M.A.S.K har allerede stor live erfaring med flere store koncerter og festivaller i bagagen. De vil nå toppen, og det skal de nok med deres super energiske drive og engagement.

Magiba
Mandolinorkester; spiller populær musik fra musicals, film,opera og operette. Også egne arrangementer af populær musik. Endvidere international folkloremusik. Foruden de klassiske strengeinstrumenter, er der tværfløjte og harmonika. Endelig medvirker 2 sangsolister.

 

Medhør
Medhør er et band, som består af en sanger/guitarist(Oskar), en bassist(Victor), en pianist(Anders), en trommeslager(Andreas) og en saxofonist(Daniel). De er alle mellem 18-19 år gamle, og har efterhånden spillet sammen i 8-9 år. De kender hinanden fra Hareskovens Lilleskole, og har via skolens musikprofil fået dannet deres musiske grundlag. Gennem årenes løb har de spillet en masse koncerter (under navnet Power Puff Drengene).

Mimrebanden
Mimrebanden er et traditionelt danseorkester, der spiller op til dans.

Mr. Andersson Bigband
Bigband musik komponeret af Jesper Andersson

Papaduo
En duo, der spiller egne numre samt nyere numre og klassikere inden for rock/pop/folk. De har en underholdende optræden, hvor publikum kan nynne med og danse, og kæder det hele sammen med små historier. Instrumenterne er guitarer, elbas og mundharpe.

Pavlovskis Balalajkaorkester
Verdens fjerdeældste balalajkaorkester med et repertoire, der tager udgangspunkt i russisk musik (klassisk såvel som folkemusik). Men der spilles også musik fra alle andre områder af verden. Fælles for stykkerne er, at de bevæger tilhørerne.

Purple Eclipse
Lokalt band, der spiller blid rock og ballader

Ragtime & Swing Piano
Tom Skovgaard spiller swing, ragtime, boogie og blues – herlig swingende ”old-time-piano” musik på klaveret, som det blev spillet af Fats Waller, Jelly Roll Morton, Scott Joplin og mange andre af de kendte jazzpianister fra jazz’ens ungdom.

Runway17
Rock'n'roll, egne og andres numre i egne, godt svingende arrangementer. Absolut alsidig. Håndplukkede og hjemmekrydrede versioner af numre fra så forskellige kunstnere som: Chuck Berry, Elvis Presley, JJ Cale, Lou Reed, Steve Gibbons, Steve Ray Vaughan, 10 Years After, Beatles, Jimi Hendrix, Janis oplin, War, Ike & Tina Turner og mange flere.

Ryttergårdens Spillemænd
Ryttergårdens Spillemænd spiller ugentligt sammen i Pederstrup. De spiller til musikfest, legestuer, private fester og andre arrangementer.
De spiller til majstangsfest, høstmarked og julemarked i Pederstrup.

Saxe
Cecilie Saxe Hansen er et udadvendt menneske og tager alle kampe op på sin vej. Hun giver aldrig op, og hendes motto er: If you can dream it, you can do it! Saxe studerer på Borupgaard gymnasium, og har musik på a-niveau. Hun har tidligere gået på idrætslinjen på Hedegårdsskolen i Ballerup. Til hverdag spiller Saxe elite fodbold i BSF, Ballerup Skovlunde Fodbold, Saxe skriver sine egne sange, og har gjort det længe. Hun holder meget af musik og har store ambitioner omkring det.

Saxofonkvartetten Nord
spiller ny og gammel musik - klassisk og jazz

Sebastian Dahl
Den 21-årige singer/songwirter har skrevet musik hele sit liv. Han startede på klaveret, lærte sig selv at spille guitar og modtager til dagligt sangundervisning for at holde sin stemme i form. De seneste år af karrieren har dog i sandhed haft fart på. Sebastian vandt ”Ballerups Talentpris 2016” for sit store kreative arbejde blandt andet i musikprojektet Mere Monitor.

Sigulda Graduate Orchestra
Sigulda Graduate Orchestra was formed by conductor Andris Muiznieks in 2013, gathering his former Sigulda Youth Brass Orchestra participants for the orchestra’s 40th anniversary concert. During these 6 years the orchestra has already earned a stable place on

Skovlunde Kirkes Børne- og Ungdomskor
Klassisk og rytmisk musik. Der er masser af udfordringer, deltagelse i højmesser, korrejser og weekender samt koncerter.

Slowdown
Har spillet sammen i 5 år, og tager ud og optræder lidt. Spiller hovedsageligt copy numre, bl.a. Eric Clapton, Tom Petty, Mark Knopfler, Bruce Springsteen, samt enkelte danske numre.

Smørum Kirkes Ungdomskor
Et ungdomskor, der synger både klassisk og rytmisk musik.

Soma
Marcus og Martin mødte hinanden i Ungdomskulturhuset Vognporten, hvor de hurtigt fandt ud af at de havde samme musiksmag og begge brænder for at lave musik til hverdag. De har siden da brugt en masse tid og energi på at lave musikken de gerne vil lave. Det betyder at det energiniveau de har i studiet er højt og de bruger hinanden til at få ideer til hvad der skal ske med det enkelte nummer. Soma fokuserer på at rap ikke bare er rimene digt med variere tempo og går derfor op i at kunne lave varierende lyd, lige fra hårdt Trap-rap til følsom LoFi-hip-hop.

Soul Survivors
Alle de store Soul hits, man ikke kan sidde stille til. Groovy soul / Funky fest- og dansemusik

Special Treatment
Special Treatment er et band bestående af 5 gutter der nærer stor kærlighed til musikgenren Jazz-fusion. Vi spiller numre af Chick Corea og den islandske komponist Jakob Magnusson. Kompositioner af Jeff Lorber, Michael Walden, Jean-Luc Ponty, Steve Khan, Allan Holdsworth, Tania Maria, Made In Sweden mm. har også fundet vej til bandets repertoire i egne arrangementer. Line-up fra venstre: Henrik Egesby (guitar) Jannik Petersen (trommer) Anders Holst (bas) Benjamin Madsen (sax) Christian Petersen (el-piano)

Sweepy Swing
Spiller kendte og ørefaldende melodier som de fleste kan nynne med på

Swing Kings
Swing Kings består af garvede fritidsmusikere uden aldersgrænse, med ægte kærlighed til iørefaldende glad big band-jazz og swing med numre af  bl.a. Count Basie, Duke Ellington og Glenn Miller. Men også arrangementer af Niels Jørgen Steen og Palle Bolvig samt ikke mindst af orkesterets tidligere dirigent Poul Martin Møller har fundet vej til de spilleglade fritidsmusikeres nodepulte.

Tanzgruppe der Volkshochschule
Dansegruppen fra Brandenburg an der Havel. Gruppen er en del af byens Folkehøjskole og har allerede eksisteret i mange år. Gruppen består af 18 - 20 medlemmer, deraf 1 mandlig danser. Gruppen er et stærkt socialt netværk for hinanden og med hinanden. De danser til musik fra hele verden, kredsdanse, parvis og i forskellige formationer. Danserne er mellem 60 og 85 år gamle.

 

Thats Leif
Thats Leif spiller egne numre i genren Pop/Melodisk Rock.
Fængende melodier underbygger finurlige tekster af både livsbetragtende og stemnings-/følelses-beskrivende karakter.
Vores forsanger Line akkompagneres af Svend Otto og Hans Henrik på guitar mens Jørgen og Rikke udgør rytmesektionen på henholdsvis bas og trommer.

The Black Spoones
The Black Spoones blev dannet i 1964 af de 3 måløvdrenge Jens, Lars og Tim. Bandet spillede pigtrådsmusik rundt om i nabolaget, men blev opløst efter Måløv Byfest i 1966. Arbejde og familie tog over, og der var ikke tid til at lege med musikinstrumenterne, men efter 42 år mødtes de 3 knægte igen og bandet genopstod i 2009 med en god gammel bekendt, Morten, på bas.

The Midnights
The Midnights er et utroligt spændende live band som består af nogle af Canadas bedste professionelle musikere, og enestående unge talent fra Victoria High School. Rhythm and Blues Band. Det er en formidabel kombination som giver en unik musikoplevelse.

Time Out
Sagt & Skrevet Om Time OUT “ 
3 Herrer med knald på  Sjællands næsten legendariske party & rock band.  Syng eller rock med på hits fra de seneste 50 år & frem til idag. Fra Kim Larsen til Shu-Bi-Dua Over Queen Til Status Quo, Volbeat , Helmig, Bruce, Bamses Venner; The Doors, Police & alt Der Imellem

Viseaften
Viseaftenen lørdag bliver et genhør med sange og melodier fra det sidste hundrede år. Et kalejdoskop af Liva Weel og Osvald Helmuth viser, negro spirituals, musik af Kai Normann Andersen, Benny Andersen, Børge Müller m. fl. krydret med ragtime-musik på klaveret. For løjerne står: Brdr. Anders Nielsen og Hans Ulrik Nielsen. Pianist: Kristian Jørgensen

VoiceZone
VoiceZone er en gruppe bestående af erfarne sangere, som synger de nyeste numre indenfor rytmiske ørehængere, på såvel dansk som udenlandsk. VoiceZones musikalske grundlag bygger på fornyelse, kvalitet og sangglæde. Publikum kan se frem til en koncert med forrygende musik, hvor VoiceZone vil synge en sprudlende vifte af nyere pop-numre, fortolket i samarbejde med korets musikalske leder Anders Ørsager. VoiceZone synger til backing tracks produceret specielt til VoiceZone eller a cappella.

Værløse Folkemusikanter
Værløse Folkemusikanter spiller dansk og udenlandsk folkemusik - musik til dans og musik til at lytte til. Værløse Folkemusikanters store repertoire omfatter såvel traditionelle toner som originale kompositioner.

Wamde Børnene
Gennem mange år har Ballerup haft kontakt til Wamde, et børnehjem i Bukina Fasos hovedstad Ouagadougou. Wamde-børnene har ved flere lejligheder besøgt kommunen og optrådt med musik og dans.

 

WayBack
WayBack er et velspillende rockband, der hovedsageligt spiller numre fra 1960’erne af bands som Doors, Beatles, Stones, Kinks, Who, Cream, Animals, Chuck Berry osv. men der er også få afstikkere til 1950’erne, 70’erne og 80’erne.

 

Wonderbra
Wonderbra er et festligt, farverigt orkester med mange gæve kvinder og stærke mænd, der sammen spiller dejligt, frisk og tempofyldt Big Band musik.
Der er både noget for øret og øjet, når Wonderbra swinger på scenen i de farverige rober.

You & Me
De har en stor kærlighed til musikken og den glæde, nærvær og hygge man kan skabe i musikkens tegn. Deres musikkuffert rummer sange for krop og sjæl, med et bredt repetoire af cover og egne numre i genren pop, folk, soul country.