Optrædende ved Ballerup Musikfest 2021

 

Baldur
Kommunens ældste orkester, som blev startet den 12. juni 1947. I dag er der 26 medlemmer i orkesteret i alderen 36 - 87 år.
Repertoire spænder lige fra marcher over sving til klassisk og underholdningsmusik. Kort sagt alt, bare det er godt. Orkesteret bliver dirigeret af Miguel Vandborg, som er uddannet trompetist med en bachelor og kandidatgrad fra KDMK. Han har studeret hos et utal af dygtige lærere og musikere samt været solist foran mange orkestre, pianister og organister. Se hans CV på hans hjemmeside: https://trompetsolisten.dk/om-mig.

Ballerup Harmoni Orkester
Ballerup Harmoniorkester består af cirka 25 amatørmusikere.
Musikken er glad, spændende og svingende, der spænder fra musicals, jazz, pop og marcher.
Dirigent Tim Lund Jørgensen, som uddannet som klassisk Janitshar og dirigent. Har ledet BHO siden 2017.

Ballerup Linedance
Ballerup Linedance er klubben der lægger vægt på samvær - glæde - motion
Til Ballerup Musikfest vil vi, ligesom tidligere år, vise danse fra de forskellige hold samt Workshops, så alle får mulighed for at deltage.

Ballerup Wildhorse Linedancers
Ballerup Wildhorse Linedancers er klubben med vrinsk og godt humør. Ballerup Wildhorse Linedancers er en klub i stadig udvikling, hvor vi sætter danseglæde og kammeratskabet i højsæde, for det skal være sjovt at gå til Linedance. Linedance er for alle – uanset alder, og vi har hold på de fleste niveauer.

Bech Ballet Akademi
Vi har i 13 år samlet en gruppe unge dansere, som i løbet af en uge indøver en ny koreograferet ballet forestilling af 30 min. Varighed, som vi viser ved forskellige lejligheder i løbet at sommeren. Vi viser altid en famillieforestillinge, som unge som ældre altid er begejstret for at se.

Berg
På Askov Efterskole ved Vejen, sad den dengang 17-årige, som nu går under kunstnernavnet Berg (Alberte Kragh) fra Ballerup og skrev sange. Hjertet var knust efter et halvt års stormende teenage-forelskelse, derfor griber Berg sin guitar og bliver ved med at spille og spille. Den ene hjertegribende sang efter den anden vælter ud. Berg har,siden at hun var 13 år gammel, delt sine sange på Facebook og Youtube og fået en god fast fanskare. Genren er indie og teksterne er på dansk med en historiefortælling, som er inderligt aktuel og relevant. Berg har vundet Ballerup kommunes Talentpris.

Big Blue Band
BIG BLUE BAND er garanteret flot og swingende dansemusik spillet af 18 velklædte og velspillende musikere med sangerinde og sanger, som alle sætter en ære i at holde dansegulvet fyldt.
Orkestrets klang og spillestil giver mindelser om de store danse-  og swing-bands i U.S.A. og senere i Danmark.

Big Dipper Band
Big Dipper Band blev etableret tilbage i 1984, og har således eksisteret i 35 år.Orkestret er et amatørorkester, hvis rutinerede musikere typisk er aktive i adskillige andre sammenhænge, fra andre big bands til harmoniorkestre til mindre jazzgrupper til klassiske ensembler. Orkestrets repertoire spænder fra velkendte big band klassikere af arrangører som Neal Hefti, Quincy Jones, Sammy Nestico, Thad Jones og Oliver Nelson til mere lokale indslag af fx Niels Jørgen Steen, Peter Jensen og - ikke mindst - Ole Kock Hansen.

Ballerup MusikSkoleOrkester (BmSO)
Ballerup MusikSkoleOrkester er et moderne harmoniorkester. Orkestrets repertoire spænder vidt fra klassiske værker af Mozart, Lumbye og Gade over film- og musicalmusik som Pirates Of The Caribbean, Starwars, Løvernes Konge, Evita og The Phantom Of The Opera til jazzstandarder som In The Mood og What A Wonderful World og endelig de største hits fra ABBA, Stevie Wonder, Quincy Jones, Michael Jackson, Alphabeat og Lady Gaga.

Boalth & Torp
Duoen Boalth&Torp leverer lækker lounge-stemning med jazzede klassikere, bossanova og stille ballader

Brasiliando
Vi har en fælles passion for brasiliensk musik og spiller covers i egne fortolkninger inspireret af kunstnere såsom Joáo Gilberto, Antonio Carlos Jobim, Elis Regina og Joáo Bosco. Vi spiller først og fremmest bossa nova, men tager også afstikkere til andre genrer såsom samba og afoxé, og vi elsker generelt at eksperimentere med musikken.

Burning Anger
3 drenge der spiller virkelig god og velklingende rockmusik

Byrlund
Hendes navn er Camilla Byrlund, men når hun optræder, blot Byrlund. Hun er arbejdsom, hårdtarbejdende og har store krav til sig selv. Indtil videre har hun skrevet meget stille og rørende sange, hvilket også er en genre der klæder hendes stemme godt.

Copenhagen Caledonia Pipe Band
Copenhagen Caledonia Pipe Band er Danmarks ældste - og hyggeligste Pipe Band og kan i 2018 fejre 50 års jubilæum.

Copenhagen Irish Set Dancers
Vi danser irsk folkedans som det er blevet danset i irske hjem i over hundrede år. Traditonel social dans uden kostumer, så en meget anden stilart end den irske dans som mange kender som Riverdance

Crossroads
Passion og begejstring for Eric Claptons musikalske univers har givet inspiration og spillelyst til de 3 sjællandske gutter, som i over 10 år flittigt har suget næring fra den næsten uudtømmelige kilde af musik fra EC’s 50 årige lange karriere. Crossroads arbejder for at levere stemningsfulde og festlige koncerter

 

De samspilsramte
De Samspilsramte har i 8 år optrådt i foreninger og institutioner, til private fester og på offentlige festivaler. Vi er gode til at skabe stemning og medleven hos publikum, fordi vi får vort publikum til at synge med. Vi spiller og synger populær musik fra de sidste 100 år, dog med mest vægt på de nyere ting. Det kan være sange fra John Mogensen, Otto Brandenburg og andre fra 60erne og 70erne. Men det kan lige så godt være Lars Lilholt, Birthe Kjær vi "låner af. Så kan vi heller ikke skjule, at vi godt kan lide udenlandske evergreens fra Beatles ol. Så vi har et bredt repertoire.

 

De Tunge Drenge
Rock n roll, blues og spektakel. De tunge drenge spiller alle de de numre du troede du havde glemt.
Musikken er svedig og fantastisk til fadøl og dansesko.

Dee & the Bangeloes
Gruppen består af 5 velkendt unge musiker fra Ballerup, 3 af dem har en fortid  som  en del af Boy banden The Angelos som vandt Klubstars(Ballerups egen talent konkurrence) De 2 andre har været en del af  Ungdomsskolens forskellig musik forstillinger. Foran stå" Dee"  som har været en del af Ballerups musikliv siden 1996 og som sangskriver handler sangene tit om at føle sig fremmed i sin egen hjemby og andre samfunds kritiske emner. Ved siden af "Dee" stå "Barberen" fra Måløv med Mundharmonika og Ukelele.

Don´t Breathe
Et rock band bestående af 4 gutter, som har spillet sammen i snart halvandet år. Deres musik er fuld af energi og stemning.

Duoen Christoffer & Niller

Duoen Christoffer & Niller inviterer på et gensyn med en masse klassiske jazznumre, herunder primært nogle af 60'ernes største bossanova-hits.

Egen Stemning
Spiller glad nordisk spillemandsmusik

Gladsaxe Spillemandslaug
Nordisk folkemusik (dansk og svensk)

Glarmesterens Svende
Viser om håndværkere, gårdsangere og sømænd er på programmet, når kvartetten ”Glarmesteren og hans svende” spiller glad, festlig og folkelig musik – lige til at lytte til, synge med på eller danse til.

Glostrup Blæserkvintet
Vi er en aflægger af Glostrup Byorkester

Hvileløse hjerter - En lille pose støj
Kim Larsen/Gasolin tributeband som har fokus den gode publikumsoplevelse af inddragelse med musik som de kender og kan skråle med på.

Joy & Jollyboys
4 mands band med en sangerinde. Repertoiret består bl.a. af evergreens fra John Mogensen, Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Creedence Clearwater Revival, Elvis o.s.v - rigtige ørehængere, som alle kan synge med på i festligt lag.

KlapperSangerne
Rytmisk kor med et meget alsidigt repertoire, fortrinsvis pop, jazz, blues, rockballader

Lady Marmalade Band
Bandet er et velkendt gammelt Ballerup band som spiller dansevenlig og iørefaldende pop-, rock-, funk- og soul numre, som mange kender.

Less Is More
Vi har spillet sammen i 15 år, og drives af at levere en nærværende og musikalsk oplevelse. Vi spiller til alt fra den lille intime reception med lounge stemning til store forsamlinger hvor der skal danses. Vi består af sang, guitar, bas og trommer.Repertoiret er Pop, rock, blues, soul, disco, country. Både egne og cover numre.

M.A.S.K
M.A.S.K er et Modern Hard Rock band som består af 4 medlemmer: Marck på Trommer, Alexander på Guitar, Simon på Bas og Katrine (IK) som forsangerinde. Bandet har eksisteret i lige godt et år, og blev dannet da Mere Monitor Sæson 2 startede. Allerede et halvt år efter de blev dannet, var de i studiet for at indspille deres debut EP, som netop er udkommet. M.A.S.K har allerede stor live erfaring med flere store koncerter og festivaller i bagagen. De vil nå toppen, og det skal de nok med deres super energiske drive og engagement.

Magiba
Mandolinorkester; spiller populær musik fra musicals, film,opera og operette. Også egne arrangementer af populær musik. Endvidere international folkloremusik. Foruden de klassiske strengeinstrumenter, er der tværfløjte og harmonika. Endelig medvirker 2 sangsolister.

 

Mimrebanden
Mimrebanden er et traditionelt danseorkester, der spiller op til dans.

Mr. Andersson Bigband
Bigband musik komponeret af Jesper Andersson

Ninas Jazzduo
Vi optræder med Poul Henningsens revyviser, både de kendte som “ tAg og kys det hele” som mindre kendte som fx “ Almindeligt”

Pavlovskis Balalajkaorkester
Verdens fjerdeældste balalajkaorkester med et repertoire, der tager udgangspunkt i russisk musik (klassisk såvel som folkemusik). Men der spilles også musik fra alle andre områder af verden. Fælles for stykkerne er, at de bevæger tilhørerne.

Purple Eclipse
Lokalt band, der spiller blid rock og ballader

Ragtime & Swing Piano
Tom Skovgaard spiller swing, ragtime, boogie og blues – herlig swingende ”old-time-piano” musik på klaveret, som det blev spillet af Fats Waller, Jelly Roll Morton, Scott Joplin og mange andre af de kendte jazzpianister fra jazz’ens ungdom.

Ria Quist
Ria Quist, er et ungt sangtalent der fik medvind, da hendes band Lazia, fik et klart ja af dommerne i X Factor. Hun ønsker ikke medlidenhed, fordi hun er blind, men at hun anerkendes for sin musik.

Runway17
Rock'n'roll, egne og andres numre i egne, godt svingende arrangementer. Absolut alsidig. Håndplukkede og hjemmekrydrede versioner af numre fra så forskellige kunstnere som: Chuck Berry, Elvis Presley, JJ Cale, Lou Reed, Steve Gibbons, Steve Ray Vaughan, 10 Years After, Beatles, Jimi Hendrix, Janis oplin, War, Ike & Tina Turner og mange flere.

Sarah Ring
Sarah Ring er en ambitiøs og dygtig sanger og rapper, der har meget på hjerte med sine rap/pop numre. Hun er opvokset i Ballerup, og hendes sange handler bl.a. om oplevelser i hendes eget liv. Sarah gæstes på scenen af blandt andre rapperen JEW.

Saxe
Cecilie Saxe Hansen er et udadvendt menneske og tager alle kampe op på sin vej. Hun giver aldrig op, og hendes motto er: If you can dream it, you can do it! Saxe studerer på Borupgaard gymnasium, og har musik på a-niveau. Hun har tidligere gået på idrætslinjen på Hedegårdsskolen i Ballerup. Til hverdag spiller Saxe elite fodbold i BSF, Ballerup Skovlunde Fodbold, Saxe skriver sine egne sange, og har gjort det længe. Hun holder meget af musik og har store ambitioner omkring det.

Saxofonkvartetten Nord
spiller ny og gammel musik - klassisk og jazz

Slowdown
Har spillet sammen i 5 år, og tager ud og optræder lidt. Spiller hovedsageligt copy numre, bl.a. Eric Clapton, Tom Petty, Mark Knopfler, Bruce Springsteen, samt enkelte danske numre.

Special Treatment
Special Treatment er et band bestående af 5 gutter der nærer stor kærlighed til musikgenren Jazz-fusion. Vi spiller numre af Chick Corea og den islandske komponist Jakob Magnusson. Kompositioner af Jeff Lorber, Michael Walden, Jean-Luc Ponty, Steve Khan, Allan Holdsworth, Tania Maria, Made In Sweden mm. har også fundet vej til bandets repertoire i egne arrangementer. Line-up fra venstre: Henrik Egesby (guitar) Jannik Petersen (trommer) Anders Holst (bas) Benjamin Madsen (sax) Christian Petersen (el-piano)

Svanekollektivet
Svanekollektivet består af en gruppe af sangskrivere, som er blevet ført sammen af Esben Svane på Thyregod Songwritercamp.Alle musikere befinder sig i Danmarks musikalske vækstlag, og alle har et højt ambitionsniveau for deres musiske projekter. Kollektivet er skabt i en tro på, at musikalske fællesskaber er givende, både for de involverede producere, sangskrivere og artister, for den musik som bliver skabt, og for det publikum, som musikken kommunikeres ud til og i samspil med.

Sweepy Swing
Bandets 7 musikere og sangerinden Lisbeth Sørensen spiller kendte og ørefaldende melodier, som de fleste kan nynne med på. Repertoiret kredser omkring swing-grenren, men bandet spiller også gerne op til dans med musik til standarddanse.

Swing Kings
Swing Kings består af garvede fritidsmusikere uden aldersgrænse, med ægte kærlighed til iørefaldende glad big band-jazz og swing med numre af  bl.a. Count Basie, Duke Ellington og Glenn Miller. Men også arrangementer af Niels Jørgen Steen og Palle Bolvig samt ikke mindst af orkesterets tidligere dirigent Poul Martin Møller har fundet vej til de spilleglade fritidsmusikeres nodepulte.

Thats Leif
Thats Leif spiller egne numre i genren Pop/Melodisk Rock.
Fængende melodier underbygger finurlige tekster af både livsbetragtende og stemnings-/følelses-beskrivende karakter.
Vores forsanger Line akkompagneres af Svend Otto og Hans Henrik på guitar mens Jørgen og Rikke udgør rytmesektionen på henholdsvis bas og trommer.

The Black Spoones
The Black Spoones blev dannet i 1964 af de 3 måløvdrenge Jens, Lars og Tim. Bandet spillede pigtrådsmusik rundt om i nabolaget, men blev opløst efter Måløv Byfest i 1966. Arbejde og familie tog over, og der var ikke tid til at lege med musikinstrumenterne, men efter 42 år mødtes de 3 knægte igen og bandet genopstod i 2009 med en god gammel bekendt, Morten, på bas.

Time Out
Sagt & Skrevet Om Time OUT “ 
3 Herrer med knald på  Sjællands næsten legendariske party & rock band.  Syng eller rock med på hits fra de seneste 50 år & frem til idag. Fra Kim Larsen til Shu-Bi-Dua Over Queen Til Status Quo, Volbeat , Helmig, Bruce, Bamses Venner; The Doors, Police & alt Der Imellem

Visens Venner Ballerup
Visens Venner i Ballerup har i 2021 eksisteret i 25 år. Der har i disse mange år været rigtig mange hyggelige aftener i Baghuset, med et fantastisk engageret publikum. Ved Ballerup Musikfest 2021, vil de synge, underholde og lægge op til publikums medvirken, på omkvæd og nogle fællessange. Solister vil fremføre viser I kender, så minderne får frit løb. Visens Venner er en flok glade amatører, der synger det bedste de kan. Tag naboen med og få en glad aften hvor du selv kan bidrage til stemningen, ved at synge med. De optrædende ved Ballerup Musikfest 2021 er: 
Britt og Almer Simonsen, John Elberg, Hanne Kalsing, Bitten Andersen, Marianne Haarup, Hans Ulrik Nielsen, Helle Juul og Erik Lund-Nielsen.

VoiceZone
VoiceZone er en gruppe bestående af erfarne sangere, som synger de nyeste numre indenfor rytmiske ørehængere, på såvel dansk som udenlandsk. VoiceZones musikalske grundlag bygger på fornyelse, kvalitet og sangglæde. Publikum kan se frem til en koncert med forrygende musik, hvor VoiceZone vil synge en sprudlende vifte af nyere pop-numre, fortolket i samarbejde med korets musikalske leder Henrik David Mikkelsen. VoiceZone synger til backing tracks produceret specielt til VoiceZone eller a cappella.

Værløse Folkemusikanter
Værløse Folkemusikanter spiller dansk og udenlandsk folkemusik - musik til dans og musik til at lytte til. Værløse Folkemusikanters store repertoire omfatter såvel traditionelle toner som originale kompositioner.

Wonderbra
Wonderbra er et festligt, farverigt orkester med mange gæve kvinder og stærke mænd, der sammen spiller dejligt, frisk og tempofyldt Big Band musik.
Der er både noget for øret og øjet, når Wonderbra swinger på scenen i de farverige rober.

You & Me
De har en stor kærlighed til musikken og den glæde, nærvær og hygge man kan skabe i musikkens tegn. Deres musikkuffert rummer sange for krop og sjæl, med et bredt repetoire af cover og egne numre i genren pop, folk, soul country.

 

 

Øreknepper
De har en stor kærlighed til musikken og den glæde, nærvær og hygge man kan skabe i musikkens tegn. Deres musikkuffert rummer sange for krop og sjæl, med et bredt repetoire af cover og egne numre i genren pop, folk, soul country.